Views:
Open in Teams het mapje dat je in je Verkenner wenst te zien door in het team naar het Bestand-tab te gaan.

Druk, in de banner vlak onder de tabbladen, op de Synchroniseren knop.

Eventueel moet je eerst op de drie puntjes  klikken om deze knop te kunnen zien.
Vervolgens verschijnt de bevestiging dat het mapje gesynchroniseerd wordt met je laptop.

Dit kan je vervolgens verifiëren in je Verkenner, waar je nu een fabriek-icoontje ziet staan, met de gekozen gesynchroniseerde mappen.